Nikki Reed a postat video de la nunta cu Ian Somerhalder

By  | 

Acum două zile, la celebrarea a o lună de la căsătorie, Nikki Reed a postat un superb montaj video de la nunta ei cu Ian Somerhalder care a avut loc la iarbă verde, ȋn Topanga Canyon, California, la apus.

Montajul este realizat pe muzica lui Johnnyswim, iar cei doi “vampir” par mai ȋndrăgostiţi şi mai fericiţi ca niciodată! Inclusiv outfit-urile se potrivesc!

Ian, 36, vedeta Vampire Diaries, şi Nikki, 26, superba femeie din Twilight,  s-au căsătorit cum altfel decât la apus, iar ca dar de nuntă şi-au invitat prietenii şi rudele să doneze pentru ONG-ul lor care ajută animalele.

rs_600x600-141008145651-600.Ian-Somerhalder-Nikki-Reed-Instagram.ms.100814

De altfel, după căsătorie, cuplul a adoptat un cal, Eagle, şi un pisic. Dar Ian şi Nikki nu s-au rezumat doar la ONG, ci au creat şi o companie de producţie cinematografică: “Nikki şi cu mine am pus bazele unei companii de producţie şi astfel vom putea să spunem şi mai multe poveşti, unele pe care chiar ne dorim să le spunem… Orice, de la documentare la show-uri TV sau film… tot felul de lucuri. A avea la activ un asemenea show de succes precum Vampire Diaries, ȋţi permite să-ţi ȋntinzi aripile creative”, a declarat Ian ȋntr-un interviu recent.

Cei doi s-au cunoscut cu nouă luni ȋnainte de a se căsători şi s-au logodit după patru luni de la prima ȋntâlnire.
Casa de piatră celui mai sexy cuplu de vampiri!

Ian Somerhalder si Nikki Reed s-au logodit

Posibila idila intre Ian Somerhalder si Nikki Reed

Ian Somerhalder, interviu indiscret

Comments

comments