Niki Minaj sau Anda Adam? Transformare neasteptata

Parul albastru, lung, cu breton, machiaj intens, outfit colorat si sexy…Cine ar putea fi? Anda Adam a demonstrat inca o data cat este de curajoasa cand a acceptat sa se transforme in Niky Minaj. Ambele artiste se identifica prin stilul lor unic si prin extravaganta pe care o prezinta la fiecare aparitie, insa schimbarea artistei este total neasteptata. Transformarea spectaculoasa a fost realizata de hair stylist-ul Adrian Perjovschi, in cadrul proiectului Transformari radicale by Jovsky Studio.

A durat doar cateva ore pana cand Adrian Perjovschi impreuna cu make-up artist Madda Petcu si stilista Luci Faur au transformat-o pe Anda Adam in celebra Niki Minaj.  Artista a experimentat un look spectaculos, plin de culoare, de la par pana la machiaj si haine ,, Eu am curaj sa incerc lucruri indraznete, tocmai de aceea am ales astazi un personaj excentric. Ma bucur pe deplin de aceasta transformare radicala pentru ca am ocazia sa port culori vii. Adrian Perjovschi chiar a reusit sa ma faca sa ma simt ca Nicky Minaj. Mi se pare foarte tare proiectul, mi se pare o provocare, iar mie chiar imi plac provocarile. Imi place Nicky Minaj pentru ca este o aparitie”, martusireste vedeta.Niki Minaj sau Anda Adam
Niki Minaj sau Anda Adam

“Am fost magician, fac parul sa creasca”, glumeste Adrian Perjovschi.

“A iesit senzational, ne-am distrat ca de fiecare data la transformare, iar Anda este o profesionista si suntem foarte bucurosi ca a acceptat provocarea noastra.” – adauga hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina oficiala Jovsky Studio: https://www.facebook.com/JovskyStudio/.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.