Nicole Scherzinger, intalnire secreta cu Hamilton

By  | 

Nicole şi Lewis s-au despărţit în luna iulie, după aniversarea a 5 ani de relaţie. Când toată lumea se aştepta la o cerere în căsătorie, Scherzinger şi Hamilton au decis să îşi urmeze carierele, care îi ţin departe unul de celălalt.

Programul încărcat este scuza pe care o invocă cel mai des vedetele atunci când se despart, aşadar nu i-am putea blama pe cei doi. Cu toate astea, Nicole şi-a făcut timp zilele acestea să se întâlnească cu fostul ei iubit, pilorul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Întâlnirea dintre cei doi a durat aproximativ 7 ore, conform publicaţiei The Sun, şi a avut loc într-o cameră de hotel din Londra, o locaţie privată şi mai puţin frecventată de celebrităţi. Scherzinger şi Hamillton nu au fost singuri, totuşi. Pilotul de Formula 1 a venit însoţit la întâlnire de căţeluşul lui, Roscoe.

Deocamdată nu am aflat noutăţi despre statutul cuplului, dacă au hotărât să mai acorde o şansă relaţiei lor, însă ştim cu siguranţă că Nicole a arătat absolut grozav la întâlnire. Scherzinger arată grozav oricum ar fi îmbrăcată, iar cu această ocazie a ales să poarte o rochie neagră, mulată, din piele ecologică, pantofi cu imprimeu de piele de şarpe, iar părul lăsat desprins în bucle lejere.

Noi sperăm să se rezolve lucrurile între Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton, unul dintre cele mai frumoase cupluri din ultima vreme. Şi cine ştie, poate că împăcarea va veni la pachet cu un inel de logodnă?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *