Nicole Richie confirma planurile de nunta

By  | 

Nicole si Joel au impreuna 2 copii – Harlow, 2 ani si Sparrow, 1 an – si au confirmat ca la inceputul acestui an s-au logodit. Atunci au recunoscut ca planifica nunta de ceva timp, dar cei apropiati au fost de acord sa tina acesta veste secreta.

La inceputul lui septembrie, Nicole a tinut o petrecere a burlacitelor in Mexic, ceea ce nu a putut decat sa intensifice zvonurile ca nunta se apropie. Pe atunci se zvonea ca perechea se va casatori de Craciun, iar acum Nicole a confirmat ca in curand va avea loc nunta.

In plin turneu de promovare a noii sale carti, „Priceless”, Nicole a fost invitata la emisiunea „Good Morning America”, unde a fost din nou intrebata de statusul actual al relatiei sale cu Joel. „Am sa fiu sincera. Joel si cu mine nu sunt genul de oameni carora le place sa faca planuri. Ne lasam dusi de val.”

In cadrul aceleasi emisiuni, Nicole a povestit cu placere ce mai fac cei doi copii ai ei. Harlow o face mereu sa rada, a inceput sa ii placa sa asculte muzica si asculta muzica bunicului ei, Lionel Richie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *