Nicole Kidman şi gestul ei controversat

În timpul ceremoniei de premiere Emmy Awards 2017, Nicole Kidman a şocat publicul şi colegii printr-un gest neaşteptat de controversat: senzuala actriţă şi-a sărutat colegul, pe actorul Alexander Skarsgard, imediat după ce a fost anunţat câştigător pentru “Cel mai bun actor într-un rol secundar”, în miniseria Big Little Lies.

Social media s-a expandat brusc, contrariată de nonşalanţa cu care Nicole Kidman şi-a sărutat soţul de televiziune în faţa soţului din viaţa reală, Keith Urban. Se pare că, cel mai surprins dintre toţi, a fost chiar Alexander.După câteva săptămâni, actriţa şi-a explicat, cu umor, gestul care a stârnit zeci de interpretări, în cadrul emisiunii The Graham Norton Show:

“Mi-am sărutat şi soţul, de asemenea. L-am sărutat şi pe Alex pentru că, trebuie să înţelegeţi, fac totul cu Alex”.

Provocând râsetele prezentatorului, actriţa a revenit:

„Ok, revin. Am un soţ uimitor, care mă susţine, un soţ superb pe care îl iubesc mai mult decât orice pe lume. Lui Alex i-am oferit un sărut de felicitare şi a fost ca un manechin. Adică, nu un manechin”.

Nicole Kidman este cunoscută pentru candoarea şi în acelaşi timp extravaganţa sa senzuală, sex-appeal-ul debordant, dar mai ales pentru puterea cu care îşi investeşte personajele pe care le interpretează. Unele dintre cele mai frumoase filme în care a jucat au fost:  Moulin Rouge, Cold Mountain, Hemingway şi Gelhorn,  The Hours, Grace of Monaco, Dogville… Bine, de fapt, acestea sunt preferatele mele 🙂

Citeşte şi: Nicole Kidman a fost logodită cu Lenny Kravitz

Foto: Facebook/ Nicole Kidman

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.