Nicolas Cage – arestat pentru violenta domestica si tulburarea linistii publice

By  | 

Nicolas Cage a fost arestat in cartierul francez din New Orleans, dupa ce, fiind in stare de ebrietate, a inceput sa se certe cu sotia lui in fata unei case, despre care credea ca e cea pe care o inchiriase.

Informatiile au fost facute publice intr-un comunicat al politiei americane, informeaza accesshollywood.com.

Politia a declarat ca cei doi soti se aflau in fata unei case despre care Cage spunea ca a inchiriat-o. Sotia lui, Alice Kim, l-a contrazis, iar actorul a prins-o de brat, dupa care a inceput sa loveasca masinile din jur si a incercat sa se urce intr-un taxi.

Un politist a vazut ca actorul este beat si i-a spus sa coboare din taxi, motiv pentru care Cage a inceput sa tipe la el.

Nicolas Cage a fost arestat sub acuzatiile de violenta domestica, tulburarea linistii publice si stare de ebrietate in loc public. El a fost dus in inchisoarea Orleans Parish, iar un judecator a stabilit cautiunea la 11.000 de dolari.

Desi este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, Nicolas Cage a avut in ultima vreme mari probleme financiare. La sfarsitul lui 2009, actorul figura cu datorii la Fiscul american in valoare de peste 6 milioane de dolari.

In aprilie 2009, Nicolas Cage a anuntat ca si-a vandut castelul din Germania pentru ca „nu si-l mai putea permite”, din cauza crizei economice. Apoi si-a vandut alte doua case, aflate in New Orleans, pentru a-si plati o parte din datorii. In ianuarie 2010, o vila pe care Cage o detinea in Las Vegas a fost vanduta cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii.

Apoi, in noiembrie 2010, Cage a fost somat sa plateasca 2.511.605,74 de dolari unei banci de stat din Nevada, banii reprezentand atat un imprumut, cat si taxe neplatite si comision pentru avocati, dupa ce si-a recuperat o locuinta vanduta la licitatie cu un an inainte.

In cei 20 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numara Leaving Las Vegas (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si Suflet salbatic (1990), recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. In 2010, actorul a filmat in Romania pentru filmul Ghost Rider – Spirit of Vengeance, care va fi lansat in 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *