Nicki Minaj plătește taxele de facultate ale fanilor săi

By  | 

Cântăreața Nicki Minaj a decis să îți ajute fanii, plătindu-le acestora taxele la facultate.

Mulți dintre noi ne-am întrebat măcar o dată ce fac vedetele cu toți banii pe care îi câștigă. Oare toți donează pentru cauze nobile sau unii păstrează totul pentru ei? Nicki Minaj face parte din prima categorie, iar o parte din venitul său a ajuns recent la studenți.

Totul a început când un fan al său i-a cerut să îi plătească taxele la facultate. Rapperița i-a răspuns prin intermediul Twitter, spunând că va face acest lucru cât timp fanul său are doar note maxime – și a menționat, bineînțeles, că va verifica la facultate dacă notele sale sunt reale.

Se pare că vedetei i-a plăcut atât de mult ideea încât a invitat și alți fani ai săi să intre în acest „concurs”. Așa cum era de așteptat, cererile au început să curgă. Până la urmă, cui nu i-ar plăcea ca o vedetă să îi plătească facultatea?

După câteva ore în care a ales câțiva studenți norocoși, Nicki a anunțat că se va opri pentru moment. Totuși, trebuie să rămână și ea cu niște bani, nu? În aceeași postare, însă, a spus că va relua concursul într-o lună sau două.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *