Nicki Minaj, în luptă cu fostul iubit

Pe 10 august, Nicki Minaj a lansat noul ei album și, odată cu el, a scos la suprafață o tonă de nume, scandaluri și alte dileme vechi. Unul dintre protagoniști este chiar fostul iubit Safaree Samuels care, acum își cere scuze pentru declarațiile făcute în urmă cu câțiva ani, când a declarat că el i-a compus melodiile.

Drama legată de fostul iubit nu este chiar nouă, dar s-a resuscitat când vedeta a mers la postul de radio Hot 97 pentru a vorbi despre noul ei album și despre cum își scrie singură melodiile. Safaree și-a revendicat o parte dintre melodiile despre care susține că i le-a compus acesteia în timp ce erau împreună, iar acum își retrage cuvintele.„Nu știți ce mi-a făcut. Nimic nu îi dă dreptul să mintă, doar pentru că există câțiva oameni care îl cred. Nu poți veni să îți ceri iertare, după ce ai vrut să îmi distrugi imaginea.” Și alte câteva înjurături pe care nu le putem transcrie aici.

Apoi, scandalul a continuat pe Twitter:

Nicki Minaj şi Safaree au avut o relaţie de 14 ani, care s-a încheiat în 2014 și drepturile de autor nu sunt singurele probleme pe care le au. Muzicianul a scris că aceasta a încercat să îl înjunghie și că a fost nevoit să mintă ofiţerii de poliţie şi pe cei de la ambulanţă, cărora le-a spus că a încercat să se sinucidă, pentru ca Minaj să nu fie reţinută.

Samuels a declarat că nu va depune plângere, pentru că „acum este liniştit cu el însuşi”.

Minaj neagă tot și spune că de fapt artistul i-a furat cardul de credit pentru a plăti prostituate și, tot așa, epopea continuă.

Citește și: Nicki Minaj își asumă ceea ce este

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.