Un bărbat a cheltuit peste 75000 dolari pentru a arăta ca Britney Spears

By  | 

Un bărbat de 31 de ani din Los Angeles a trecut prin aproape 100 de proceduri estetice pentru a arăta cât mai mult ca idolul său, Britney Spears.

Probabil și tu ai spus măcar o dată că ești „cel mai mare fan” al unui cântăreț cunoscut, însă nimeni nu se compară cu Bryan Ray.

Americanul în vârstă de 31 de ani a cheltuit peste 75000 dolari pentru a arăta ca Britney Spears. Pentru a obține rezultatul dorit, el și-a îmbunătățit aspectul dinților, face regulat tratamente cu Botox, a făcut o rinoplastie, și-a operat buzele, a primit infecții cu grăsime în obraji și a apelat la epilarea definitivă. În plus, are un ritual de frumusețe care are scopul de a-l menține tânăr pentru totdeauna.

A post shared by Bryan Ray (@beeray416) on

Într-un interviu recent, Ray a mărturisit că această obsesie a început când avea 17 ani. „Era cel mai mare star din lume, gravitam în jurul ei”, explică el. „A fost și momentul în care ea își explora sexualitatea și făcea ce vrea ea, iar asta e ceva ce am admirat.”

De atunci, Ray a fost la fiecare turneu al ei, a cunoscut-o de trei ori și i-a învățat coregrafia. El continuă: „Britney va fi întotdeauna una din cele mai mari inspirații pentru mine.”

Visul său este de a deveni model și de a juca rolul lui Britney ca un job full time.

A post shared by Bryan Ray (@beeray416) on

Din păcate, uitându-ne la pozele sale, nu vedem nicio asemănare între Bryan Ray și Britney Spears. Tu ce părere ai?

A post shared by Bryan Ray (@beeray416) on

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *