Trailerul Fifty Shades Darker a depășit recordul pentru cele mai multe vizualizări într-o zi

By  | 

Primul trailer pentru filmul „Fifty Shades Darker” a fost lansat săptămâna trecută și a depășit recordul pentru cele mai multe vizualizări într-o singur zi.

Părerile despre seria de cărți scrisă de E. L. James și ecranizările acesteia sunt împărțite: unele persoane se declară cei mai mari fani, în timp ce altele consideră că toată povestea dintre Ana și Christian este cea mai mare prostie scrisă vreodată. Însă, în orice tabără te-ai afla, trebuie să recunoști că succesul cărților și al primului film este incredibil.

Citește și: Va fi lansată o nouă carte din seria „Fifty Shades”

Acest lucru a devenit și mai evident odată cu lansarea trailer-ului pentru „Fifty Shades Darker” de săptămâna trecută. Acesta a fost vizualizat de peste 114 milioane de ori în primele 24 de ore! Recordul pentru cele mai multe vizualizări online îl deținea până în acest moment trailer-ul pentru „Star Wars: The Force Awakens” (112 milioane de vizualizări).

„Fifty Shades Darker” va fi lansat pe 10 februarie 2017, iar Jamie Dornan și Dakota Johnson vor reveni în rolurile lui Christian Grey și al Anastasiei Steele.

Primul film din serie, „Fifty Shades of Grey”, a fost lansat în februarie 2015 și a avut încasări de 571 milioane de dolari – însă a primit nota 4,1 pe IMDb și 4,2 pe Rotten Tomatoes. Însă chiar dacă multe persoane l-au considerat un film prost, suntem sigure că și „Fifty Shades Darker” va avea un succes asemănător.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *