Taylor Swift a surprins un fan, venind să cânte la nunta lui

By  | 

Un cuplu ce tocmai s-a căsătorit a fost surprins când Taylor Swift a apărut la nuntă pentru a cânta „Blank Space”.

Oricine a organizat vreodată o nuntă știe că nu e tocmai ușor să alegi invitații, iar dacă cineva apare în ziua cea mare, deși nu a fost chemat… e de înțeles de ce ar putea apărea probleme. Dacă este vorba de vedeta ta preferată, totuși, situația se schimbă, mai ales dacă aceasta a venit pentru a cânta live doar pentru tine și invitații tăi!

Max Singer și Kenya Smith au semnat actele în urmă cu câteva luni, în camera de spital a mamei sale, pentru ca aceasta să nu piardă momentul în care fiul ei se căsătorește. Chiar dacă acelea erau ultimele sale zile din viață, ea a dansat alături de fiul ei pe piesa „Blank Space”, ce face parte din albumul „1989” a lui Taylor Swift.

Știind cât de mult o apreciază pe Taylor Swift, sora mirelui a contactat-o pentru a-i spune această poveste și pentru a o invita să cânte la nuntă. Cântăreața a acceptat, iar „Blank Space” a fost primul dans al mirilor. Ea a adus chiar și o felicitare handmade care include un vers din melodie („So it’s gonna be forever”) și a făcut fotografii cu mirii și ceilalți invitați.

Mai jos poți vedea un scurt clip în care Taylor Swift cântă la nuntă:

Iar aceasta este felicitarea:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *