Sofia Vergara e dată în judecată de… embrionii ei?

By  | 

Sofia Vergara, care se află într-un proces cu fostul logodnic de mai multe luni, este acum dată în judecată în numele embrionilor săi.

Încă din 2015, Sofia Vergata și fostul său logodnic, Nick Loeb, se luptă în instanță din cauza unor embrioni congelați, creați în timpul relației lor. Dacă asta nu era suficient de ciudat, acum actrița este dată în judecată chiar în numele embrionilor!

Un nou proces a fost inițiat săptămâna trecută, în baza dreptului la viață al embrionilor. În documentele depuse în instanță se afirmă că embrionii Emma și Isabella „sunt privați de dreptul lor de a se naște”.

De data aceasta, procesul are loc în Luisiana, acest stat fiind tradițional, favorabil politicilor pro-viață. Reclamanții cer ca embrionii congelați să fie predați lui Nick Loeb, să fie implantați în uterul unei mame-purtătoare pentru a se naște, iar Sofia Vergara să fie decăzută din drepturile parentale și să achite toate cheltuielile de judecată.

În urmă cu patru ani, actrița a anunțat că ea și iubitul său, Nick Loeb, s-au logodit. În acea perioadă, cei doi au creat doi embrioni pe care i-au înghețat, cu ideea că îi vor implanta la un moment dat unei mame surogat. Însă când Loeb a observat că actrița parcă nu mai e atât de încântată de ideea de a face imediat copii cu el, i-a dat un ultimatum: ori copiii, ori despărțirea.

Sofia Vergara a ales să se despartă de Loeb, în mai 2014, iar în iulie a făcut oficială relația cu starul din serialul „True Blood”, Joe Manganiello. Cei doi s-au logodit după 6 luni de relație, în ziua de Crăciun, și s-au căsătorit în noiembrie 2015.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *