Serialele “Homeland” si “Modern Family” – marile castigatoare la Premiile Emmy 2012

By  | 

Homeland a iesit in evidenta la categoria Cel mai bun serial-drama, pe cand "Modern Family" a castigat pentru a treia oara la rand premiul pentru Cel mai bun serial de comedie.

Din cele 14 nominalizari Emmy de anul acesta, "Modern Family" a castigat si premiul pentru actori in rol secundar (Eric Stonestreet si Julie Bowen) si cel pentru regie (Steven Levitan).

Pe de alta parte, "Homeland" a castigat trofeul pentru Cel mai bun scenariu si cele mai bune roluri principale (Claire Danes si Damian Lewis).

Acest serial debutant la Emmy, a reusit sa invinga productia Mad Men, care a fost nominalizata la 17 categorii, insa nu a primit niciun trofeu.

Anul acesta, politica americana a fost in vizor la premiile Emmy, prin urmare productia HBO Game Change, despre guvernatoarea Alaskai, Sarah Palin, a castigat la categoria Miniserie/ film TV trofee pentru Cea mai buna miniserie, Cel mai bun scenariu, Cea mai buna regie si Cea mai buna actrita (Julianne Moore).

De asemenea, miniseria Hatfields & McCoys – realizata in Romania – a castiga doua premii: Cel mai bun actor (Kevin Costner) si Cel mai bun actor secundar (Tom Berenger).

Julia Louis-Dreyfus – devenita celebra in rolul personajului Elaine din celebrul serial "Seinfeld" – a plecat acasa cu un trofeu Emmy pentru Cea mai buna actrita de comedie (“Veep”), iar Jon Cryer a primit rolul pentru Cel mai bun actor intr-un serial de comedie ("Doi barbati si jumatate").

Actorul de stand-up comedy Louis C.K. a castigat doua premii Emmy, pentru scenariul show-ului "Louie" si pentru regia propriei sale productii TV de stand up comedy.

  • Citeste si: Julia Louis-Dreyfus – Vicepresedinta pusa pe sotii

Per total, la categoria producatorilor, HBO a castigat 6 premii din 23 de nominalizari, CBS – 3 premii din 16 nominalizari, iar PBS – un premiu din 12 nominalizari.

Premiile Primetime Emmy Awards recompenseaza excelenta programelor de televiziune americane difuzate in prime time. Cea de-a 64-a gala a premiilor Emmy si-a prezentat marii castigatori in 23 septembrie 2012, avandu-l ca prezentator pe actorul de comedie Jimmy Kimmel.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *