Selena Gomez, dezvaluiri despre Bieber

By  | 

Selena Gomez i-a mărturisit într-un interviu lui Ryan Seacrest că a trecut printr-o perioadă dificilă după despărţirea din ianuarie de iubitul său de atunci, Justin Bieber. Cel mai greu pentru artistă a fost să facă faţă hoardelor de paparazzi care o urmăreau peste tot, când ea avea nevoie de intimitate.”Sunt sigură că puteţi să vedeţi în acele fotografii că sunt foarte stresată din această cauză”, a declarat Selena.

Deşi din ianuarie au fost văzuţi împreună cu mai multe ocazii, nici Selena şi nici Justin nu au confirmat că ar forma un cuplu din nou. Ultima dată când s-au afişat împreună a fost pe 4 iulie, Ziua Naţională a S.U.A., când au postat o fotografie cu ei doi

Planurile de viitor ale tinerei artiste includ o mutare importantă. Gomez încă locuieşte cu mama sa şi tatăl său vitreg, deşi îşi permite de multă vreme să îşi cumpere propria locuinţă. Selena a mărturisit că acum este timpul, mai ales după venirea pe lume a surorii sale vitrege.

”Iubesc să fiu împreună cu familia mea şi iubesc să ştiu că sunt acolo. Dar da, cred că este timpul să mă mut” a mărturisit aceasta.

După lansarea ultimului hit, ”Come and Get it”, Gomez va mai apărea şi într-un film alături de Ethan Hawke, ”Getaway”. Poţi urmări trailerul mai jos.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *