Scarlett Johansson, actrița cu cele mai mari încasări din toate timpurile

By  | 

Vedeta americană Scarlett Johansson a fost numită actrița cu cele mai mari încasări din toate timpurile, potrivit Box Office Mojo.

Scarlett Johansson a avut încasări de 3,3 miliarde de dolari din biletele de cinematograf de-a lungul carierei sale. În vârstă de 31 de ani, ea este cea mai tânără din top și singura femeie din top 10.

Citește și: Cele mai bune filme cu Scarlett Johansson

Pe primul loc din top se află Harrison Ford, cu 4,8 miliarde de dolari, urmat de Samuel L. Jackson, cu 4,6 miliarde dolari. În continuare, îi găsim pe Morgan Freeman, Tom Hanks, Robert Downey Jr., Eddie Murphy, Tom Cruise, Michael Caine și Johnny Depp. Următoarea femeie din top este Cameron Diaz, care se află pe poziția 19, cu 3 miliarde de dolari.

Lista ne arată… din nou… că industria cinematografică este dominată de bărbați, iar Scarlett Johansson a abordat acest subiect în cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei Cosmopolitan US în urmă cu o lună.

Citește și: Jessica Lange: Hollywood-ul aparține bărbaților

Sunt foarte norocoasă”, spunea Scarlett în interviu. „Am un trai bun și sunt mândră că sunt o actriță care câștigă la fel de bine ca mulți dintre colegii mei bărbați.

Scarlett Johansson a avut până acum 37 de roluri în filme, iar ultima dată am văzut-o pe marile ecrane în „Captain America: Civil War”. Pe viitor, o vom mai vedea în „Ghost in the Shell” și „Rock That Body”, ce vor apărea în 2017, iar anul acesta și-a împrumutat unui personaj din animația „Sing”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *