S-a deschis noul concept store Tommy Hilfiger în AFI Cotroceni

By  | 

Începând cu 8 septembrie, SARKK S.A., distribuitorul exclusiv pentru Tommy Hilfiger în România, a deschis noul concept store Tommy Hilfiger în AFI Cotroceni din București.

Lansarea noului concept store celebrează colecţiile din sezonul Toamnă/Iarnă 2017 care includ îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

Parte a acestor colecţii este acum deja faimoasa capsulă TommyXGigi, colaborarea cu supermodelul internaţional Gigi Hadid, aflată la a treia ediție, care îmbină atitudinea rebelă cu o reinterpretare mai feminină. Ținutele se joacă cu proporţii supradimensionate și influențe atletice. Materialele statement ocupă un loc central prin ţesăturile de lux din catifea, piele lucioasă, denim şi flanel. Imaginaţi-vă ca reprezintă tot ce este mai bun din anii 90, având o reinterpretare glamour-rock, nonconformistă, relaxată şi effortlessly cool.

Magazinul prezintă de asemenea Women Sportswear & Men Sportswear din sezonul Toamnă/Iarnă 2017. Aceste colecții portretizează atitudinea rebelă ce caracterizează anii 90 și se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate și influențe atletice. Stilul rock-and-roll ocupă un loc central împreuna cu stele, ţinte și materiale statement. Într-adevăr, The American Alternative!

Noul design gobal de concept store fuzionează ADN-ul și moștenirea brandului cu finisaje moderne și curate, precum și cu o estetică luminoasă și aerisită. Panouri mari de sticlă umplu spaţiul cu lumină naturală, în timp ce finisajele lucioase îi dau un aer pur, contemporan.

Colecţiile Toamnă/Iarnă 2017 sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga ţară. Iar pe 19 septembrie pregătiţi-vă să fiţi uimiţi de fantasticul show TOMMYNOW care va avea loc la Londra!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *