Rihanna, mai imbracata ca niciodata

By  | 

Dacă numele tău e Rihanna est imposibil să nu creezi controverse chiar şi atunci când vrei doar să fii respectuasă. Aflată în vizită la Abu Dhabi, în cadrul turneului ei Diamons World Tour, Riri a profitat de ocazie pentru a poza în faţa unei moschei îmbrăcată adecvat, doar cu faţa şi mâinile descoperite. Cu toate astea, reprezentanţii religiei musulmane s-au declarat jigniţi de fotografiile vedetei.

Deşi Rihanna arată senzaţional îmbrăcată în salopeta neagră şi cu hijab-ul care îi acoperă părul, atitudinea ei glamorous în preajma moscheii a fost considerată lipsită de respect. Buzele roşii, unghiile la fel de roşii dar şi atitudinea ei demnă de coperta unei reviste high fashion nu sunt adecvate locaţiei în care Riri a fost fotografiată.

La fel de jignitor a fost considerat şi comentariu Rihannei la una dintre fotografii, în care le priveşte pe alte femei îmbrăcate asemănător ”B***h stole my look”. Cu siguranţă că era o simplă glumă, dar de vreme ce regulile religiei musulmane sunt atât de stricte, reacţia oamenilor este justificabilă.

Rihanna naşte controverse oriunde se duce. Tu ce părere ai despre comportamentul ei?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *