Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, sătui de „isteria” pentru ei

By  | 

Încă de când relația lor a fost făcută oficială, Prințul Harry și Meghan Markle au fost supuși unei atenții neobosite. Întreaga lume pare obsedată de povestea lor de dragoste, dar și de detalii minore despre ei, precum gesturile pe care le fac sau modul cum Ducesa se fardează.

Fiecare secundă a aparițiilor lor publice împreună este capturată de fotografi pentru a fi împărțită de milioane de oameni. Deci, nu este o surpriză să aflăm că, după luni de examinări intense, Harry și Meghan își doresc să se bucure de mai multă intimitate.

Un nou raport de la Vanity Fair susține că frenezia nesfârșită a mass-media a devenit prea obositoare pentru cei doi. În plus, nu doar ei se află în centrul atenției, ci și prietenii și familia lor. De aceea, cuplul a decis să petreacă mai mult timp departe de ochii lumii.

Un apropiat al celor doi a explicat cât de dormici sunt să facă o pauză și să se concentreze mai mult unul pe altul. „Ei petrec mult timp în Cotswolds, mai mult decât își dă lumea seama”, spune un prieten al cuplului. „Se bucură de un început sănătos al căsniciei lor. Meghan apreciază dacă el își păstrează agenda liberă în weekend pentru a putea petrece timp împreună la țară.”

Mai mult, o sursă a spus că Harry începe să se simtă din ce în ce mai incomod în ceea ce privește „isteria” din jurul lui Meghan și și-ar dori ca lucrurile să se mai calmeze.

Sperăm că următoarea vacanță în care cei doi vor pleca va ajuta la micșorarea presiunii. Cei doi o vor vizita luna aceasta pe Regina Elizabeth la Castelul Balmoral din Scoția, unde aceasta petrece câte două luni în fiecare vară.

 

 

Citește și: Meghan Markle vorbește despre relația cu Prințul Harry

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *