(P) Irina Rimes a semnat cu Universal Music Franta

By  | 

Irina Rimes este, cu siguranţă, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, a lansat-o în industria muzicală, dar i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale.

Astăzi, Quantum Music, casă de discuri a artistei, anunţă cu mândrie faptul că muzică Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va ajută la dezvoltarea muzicală a proiectului. Piesa “Visele” va fi tradusă în limba franceză şi va fi lansată pe dată de 21 aprilie cu numele “Vivons les”. “Sunt încântată de această colaborare şi abia aştept să văd cum va reacţiona publicul din Franţa. Este un pas important în carieră mea şi mă bucur că am în spatele meu o echipa profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privinţa acestei colaborări şi cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzică mea va fi la fel de bine primită şi în teritoriile franceze. Dorinţa mea cea mai mare este să îmi fac ţările mândre – Republica Moldova şi România.”, a declarat Irina Rimes.

Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântăreţe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului şi au lansat piese scrise de către artista de peste Prut. “Irina Rimes este cu siguranţă debutul anului trecut în România, acest lucru fiind confirmat atât de publicaţiile de specialitate, cât şi de public.

Piesă a fost în topul celor mai difuzate melodii româneşti, iar Irina a devenit una dintre cele mai apreciate artiste şi compozitoare din România. Strategia Quantum Music, primul label boutique din România, este să descopere şi să aducă în faţă publicului performeri valoroşi, cu un talent aparte, pe care să îi ajute să îşi exprime mesajul artistic. ”, punctează Aprilia Ivănescu, label manager Quantum Music.

Reprezentanţii casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionaţi de abilităţile vocale, dar şi de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se ascultă acum pe radiourile din Franţa. “Contractul pe care Quantum Music l-a încheiat cu Universal Music France este un pas strategic în dezvoltarea internaţională a proiectului muzical pe care labelul îl are în acest moment cu Irina Rimes. Piesă urmează să fie disponibilă în limba franceză pe dată de 21 aprilie, cu titlul ”Vivons Les”, această lansare marcând începutul unei colaborări de lungă durata între cele două entităţi. Totodată, Vivons Les este şi primul single de pe viitorul album în limba fanceza al artistei.”, a declarat Aprilia Ivănescu – label manager Quantum Music.

Universal Music France urmează să lanseze două albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le targeteaza sunt: Franţa, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elveţia şi fostele colonii franceze. “Am început deja să lucrez la piesele pe care urmează să le lansăm în limba franceză şi pot să spun că mesajul meu sună la fel de bine în această limba. În paralel iau lecţii de franceză pentru că îmi doresc o pronunţie cât mai aproape de perfecţiune. Pot să va mărturisesc că limbra franceză mă inspiră şi cred că sună minunat pe notele potrivite!”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes este absolventă de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odată cu emisiunea “Fabrică de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile şi astfel a ajuns să colaboreze cu producători muzicali din România.

Quantum Music este cel mai nou label boutique din România şi are că strategie lansarea pe piaţă a unor artişti talentaţi aflaţi la început de drum.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *