Nicole Kidman a fost logodită cu Lenny Kravitz

By  | 

Actrița Nicole Kidman a mărturisit într-un interviu recent că a fost căsătorită cu muzicianul Jenny Kravitz.

În timp ce promova serialul HBO „Big Little Lies”, care a fost lansat duminică, Nicole Kidman a mărturisit că a fost logodită cu Lenny Kravitz. Actrița a vorbit despre cum a fost să lucreze cu Zoe Kravitz la acest serial și, la un moment dat, a spus: „O cunosc pe Zoe pentru că am fost logodită cu tatăl ei.”

După ce a divorțat de Tom Cruise și înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, Keith Urban, se zvonea că Nicole Kidman a avut o relație cu Lenny Kravitz, prin anul 2003. Se pare că aceste zvonuri au fost adevărate și, mai mult, cei doi doreau să se căsătorească!

Din fericire, pare că cei doi au rămas în relații bune după ce s-au despărțit. În 2013, la premiile CMT Music, Nicole Kidman, soțul său Keith Urban și Lenny Kravitz chiar au făcut o poză împreună!

Lenny Kravitz, Nicole Kidman si Keith Urban

Lenny Kravitz, Nicole Kidman si Keith Urban

Cât despre serialul „Big Little Lies”, menționat mai sus, acesta urmărește povestea a trei mame cu o viață aparent perfectă… dar care au secrete mortale. În el îi mai puteți vedea și pe Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoe Kravitz, James Tupper și Jeffrey Nordling.

Cele mai recente filme în care Kidman a apărut sunt „Genius” și „Lion”, iar pe viitor o vom mai vedea în „How to Talk to Girls at Parties”, „The Beguiled”, „The Killing of a Sacred Deer” (toate vor apărea în 2017), „Untouchable” și „Aquaman” (în 2018).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *