Natalie Portman, însărcinată pentru a doua oară

By  | 

Actrița Natalie Portman a purtat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția o rochie care i-a scos în evidență burtica.

Natalie Portman, în vârstă de 35 de ani, a furat privirile pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția nu doar datorită ținutei superbe pe care a purtat-o, ci și pentru că și-a afișat pentru prima oară burtica. Vedeta a purtat o rochie albă Dior cu inspirație grecească, mulată pe abdomen, făcând sarcina foarte vizibilă.

natalie-portman

Aceasta este a doua sarcină a lui Portman, care mai are un băiețel în vârstă de 5 ani cu soțul său, Benjamin Millepied, cu care s-a căsătorit în 2012.

Natalie Portman a fost prezentă la festival cu ocazia premierei noului său film, „Planetarium”, o dramă fantasy în care a jucat și Lily-Rose Depp. Filmul urmărește povește a două surori despre care se crede că au puteri supranaturale și care pot intra în contact cu fantome.

Citește și: Festivalul de Film de la Veneția 2016. Cele mai frumoase ținute

Actrița își promovează și drama biografică „Jackie”, ce va avea premiera în noiembrie 2016. Filmul o prezintă în rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis, care luptă cu durerea, încearcă să își recapete credința și să apare moștenirea istorică a soțului ei, președintele american J. F. Kennedy, după ce acesta a murit.

Felicitări cuplului!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *