Natalia Gordienko îşi donează hainele pentru o cauză nobilă!

By  | 

Frumoasa artistă Natalia Gordienko este permanent în mişcare, o femeie activă, care îşi umple timpul cu muzica şi cu activităţi prin care încearcă să facă lumea mai bună.

Moldoveancă sexy, cu origini poloneze şi ucrainiene, a lansat de curând Habibi, un super featuring cu Mohombi, exoticul artist internaţional, produs de Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project.

natalia-gordienko-5

Pe lângă perioadele de promovare din România, Rusia sau Ucraina şi concerte, Natalia este implicată în foarte multe proiecte. Unul dintre proiectele sale de suflet, făcut chiar de ea, este un târg de caritate, organizat în fiecare sezon, de peste doi ani, în care artista îşi vinde hainele pe care nu le mai poartă şi donează banii unui caz cu probleme grave de sănătate.

natalia-gordienko-4

“Oamenii ştiu că eu am trecut printr-o tragedie cu mama, pe care am pierdut-o foarte devreme, de cancer, şi ştiu că le înţeleg durerea şi disperarea. Nu vă puteţi închipui câţi oameni îmi scriu, de câte cazuri aflu, foarte mulţi copilaşi bolnavi. Nu am dorit şi nu voi dori să le prezint public, pentru că sunt cazuri specifice şi dureri foarte mari în sufletele fiecăruia. Bunica mea m-a învăţat de mică să nu arunc niciodată hainele sau lucrurile pe care nu le mai port, să le dăruiesc, aşa că de aici mi-a venit ideea să le vând şi să obţin sume de bani pe care să le dăruiesc câte unui caz la fiecare târg” povesteşte Natalia.

natalia-gordienko-3

Pasionată de modă, Natalia face cumpărături de prin fiecare oraş unde ajunge să concerteze, având în garderoba sa branduri importante, de lux. Uneori nu apucă să le poarte decât o singură dată, aşa că a decis să le vândă la preţuri accesibile, pentru a le da cât mai repede şi a reuşi să strângă cât mai mulţi bani pentru fiecare caz pe care îl preia la târgurile sale.

natalia-gordienko-1

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *