Minorii sub 18 ani nu mai pot folosi Tinder

By  | 

Vești proaste pentru minorii care vor să-și gasească dragostea în mediul virtual: nu mai aveți voie pe Tinder!

Adulților care se întreabă „Cum de minorii au voie să folosească Tinder?” – aplicația a permis să fie folosită de persoanele între 13 și 17 ani la început. Cu toate acestea, aplicația permitea ca minorii să fie abordați doar de alți minori, neavând voie să comunice cu persoane mai în vârstă (peste 17 ani).

Reguli de etichetă în online dating

Totuși, mie tot mi se pare ciudat ca un copil de 13 ani să poată să iasă la o întâlnire cu un copil de 17 ani. Și, aparent, aceeași problemă au avut-o și oficialii companiei, care au decis că minorii sunt un pericol legal prea mare pentru a mai continua.

Într-o declarație oficială, Tinder a scris:

„O platformă care facilitează peste 11 miliarde de conexiuni are responsibilitatea de a evalua constant diferite experiențe ale utilizatorilor. În conformitate cu această responsabilitate, am decis să nu mai oferim acest serviciu utilizatorilor cu vârstă sub 18 ani. Avem încredere că această schimbare în politica noastră este benefică, iar schimbarea va intra în practică de săptămâna viitoare.”

Crește-ți încrederea în tine folosind online dating!

Deși această veste nu este tocmai plăcută, sunt mai mult ca sigură că există moduri mult mai frumoase și interesante pentru adolscenți să-și găsească dragostea. De exemplu, și-ar putea cunoaște sufletul pereche în tabăra de vară, la școală sau la una dintre activitățile extracuriculare. Sau, pot să aștepte până când sunt majori, iar atunci vor trebui să îndure agonia care vine cu stabilitul întâlnirilor pe internet.

Tu ce părere ai despre această decizie? Ar trebui minorii să folosească site-uri sau aplicații de online dating?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *