Miley Cyrus vorbește despre renunțarea la alcool și marijuana

By  | 

Cântăreața Miley Cyrus discută despre cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la cele două vicii: alcoolul și marijuana.

Când Miley Cyrus s-a făcut cunoscută, în perioada Hannah Montana, era văzută ca o copilă inocentă și cuminte. Însă după ce s-a „reinventat” acum câțiva ani, fanii săi au fost dezamăgiți, în special pentru că vedeta consuma alcool și marijuana (chiar și-a tatuat o frunză de iarbă pe picior). Chiar și mulți părinți își făceau griji în privința ei, temându-se că oferă un exemplu negativ copiilor.

Din fericire, Miley a mărturisit că a renunțat la cele două vicii. „Uită-te la ochii mei, vezi cât de albi sunt”, spunea ea într-un interviu recent. „Multe persoane mi-au spus că am nevoie de ajutor să mă las, că trebuie să merg la întâlniri” (pentru dependenți, n. r.). „Nu, atunci când vreau să fac ceva, o pot face. Orice vreau să fac, fie că vreau să încep ceva sau să mă opresc, pot face orice. Am decis să nu mai fumez și acum e ușor.”

Recent, Miley a lansat un nou single, „Malibu”. Cu această ocazie, ea a renunțat la look-ul de fată rea pe care l-a adoptat recent, și s-a întors la unul natural. Noua piesă este dedicată logodnicului său, Liam Hemsworth, iar poza single-ului este făcută chiar de acesta.

Mai jos găsești clipul „Malibu”:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *