Lindsay Lohan s-a convertit la religia islamică?

By  | 

Se crede că Lindsay Lohan s-a convertit la religia islamică, după ce și-a șters toate pozele de pe Instagram și a trecut la Bio o frază în arabă.

Fraza pe care Lohan a scris-o pe Instagram, „Alaikum salam”, înseamnă „Pacea fie cu tine” și este un salut prietenos pe care musulmanii în folosesc în timpul rugăciunilor, dar și ale unor situații sociale.

Lohan a citit Coranul în 2015, iar în acest moment este foarte implicată în ajutorarea refugiaților din Siria și Abu Dhabi. În cadrul unui interviu, ea a spus că acest lucru „Mi-a deschis multe uși din punct de vedere spiritual. M-am regăsit”. Iar acum, când și-a șters de pe Instagram toate pozele și a postat acea frază, mulți fani cred că actrița s-a convertit (sau vrea să o facă) la religia islamică.

 Lindsay Lohan in Istanbul

Lindsay Lohan in Istanbul

Toate acestea s-au întâmplat după ce Lohan l-a părăsit pe logodnicul său, miliardarul rus Egor Tarabasov. Ea a decis să facă acest pas după ce a fost agresată de acesta. „Am luat cina cu o seară înainte. Am dansat, a fost foarte plăcut. Am ajuns ambii acasă, dar el a ales să mai dea o tură pe-afară. S-a întors după câteva ore și m-am trezit cu el stând peste mine. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat”, spunea Lohan după incidentul care a avut loc când cei doi se aflau în vacanță.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *