Lindsay Lohan lansează un site de lifestyle

By  | 

Lindsay Lohan s-a alăturat vedetelor care se aventurează în lumea site-urilor de lifestyle. Precum Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon și Blake Lively înaintea ei, proiectul lui Lohan promite să ofere acces exclusiv în lumea sa.

Site-ul se numește Preemium, iar pe homepage găsim un mesaj de la vedetă: „Vă ofer acces la tot conținutul meu exclusiv și vă spun toate secretele mele și cele mai recente știri înaintea oricui. Veți primi jurnale personale, actualizări video, fotografii personale exclusive, tutoriale de modă și frumusețe, ghiduri de cumpărături, conținut behind the scenes, produsele mele preferate și multe altele. Preemium este un must have pentru toți fanii mei.”

Spre deosebire de site-urile vedetelor mai sus menționate, Lohan cere fanilor să plătească o taxă de 2,99 $ pe lună pentru a-i accesa site-ul.

Lindsay Lohan și-a început cariera ca model la vârsta de numai 3 ani, iar la 10 ani a jucat în serialul „Another World”. Primul său rol într-un film a fost în 1998 („The Parent Trap”), iar în 2004 a jucat în celebrul „Mean Girls”.

Cele mai recente roluri ale sale au fost în serialele „2 Broke Girls” și „Sick Note”, iar spre finalul anului o vom revedea în filmul horror „The Shadow Within”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *