Lena Dunham a pozat în lenjerie intimă pentru o campanie neretușată

By  | 

Lena Dunham și colega sa de platou din serialul „Girls”, Jemima Kirke, au pozat în lenjerie intimă pentru proiectul Lonely Girls, iar fotografiile nu au fost modificate în vreun fel în Photoshop.

La începutul acestui an, Lena Dunham a apărut pe coperta revistei Tentaciones, însă a fost foarte nemulțumită de aceasta. „Corpul meu nu arată așa, nu a arătat și nu va arăta niciodată așa”, spunea la vremea aceea actrița. „Revista a făcut mai mult decât să retușeze imaginile cu mine. Nu îmi recunosc propriul corp, iar asta e o problemă gravă.”

Astfel, Dunham a anunțat că nu va mai accepta ca fotografiile cu ea să fie prelucrate. Ea și-a unit acum forțele cu brand-ul de lenjerie intimă Lonely din Noua Zeelandă și a apărut în noua campanie a acestuia, alături de actrița Jemima Kirke.

Compania postează regulat fotografii noi pe Instagram, iar Photoshop-ul nu este deloc folosit. Potrivit Lonely, aceste fotografii „prezintă femei în lenjerie intimă într-un mod pe care nu îl vedem prea des în media. În loc să fie văzute ca niște obiecte, femeile care participă la aceste campanii ne arată frumusețea naturală, care sperăm că va ajuta femeile de pretutindeni să se simtă mai libere.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *