Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace în American Crime Story

By  | 

Lady Gaga va interpreta rolul Donatellei Versace în al treilea sezon al American Crime Story, care se va concentra pe uciderea lui Gianni Versace.

Al treilea sezon al serialului-antologie American Crime Story va fi lansat în anul 2018 și va purta numele „Manhunt”. Acest sezon urmărește povestea asasinării celebrului designer Gianni Versace, care a fost ucis de un criminal în serie.

După ce a jucat două roluri în serialul American Horror Story, Lady Gaga va reveni pe micile ecrane în American Crime Story, interpretând rolul sorei designerului, Donatella Versace.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre Manhunt; în prezent, cel de-al doilea sezon este în lucru și va apărea anul viitor.

După succesul pe care American Horror Story l-a avut (și continuă să aibă), Ryan Murphy (producător, regizor și scenarist) a decis să creeze un nou serial-antologie. Astfel, s-a născut American Crime Story, care a avut premiera în februarie 2016. Primul sezon, numit „The People v. O.J. Simpson”, prezintă procesul lui O.J. Simpson. Acesta a fost jucător de fotbal american și actor, până a fost arestat pentru uciderea fostei soții și a unei prietene. Deși a fost achitat pentru aceste crime, el a fost arestat în 2007 pentru tâlhărie și răpire și își execută pedeapsa la un penitenciar din Nevada.

Cel de-al doilea sezon al American Crime Story, „The Great Deluge”, este bazat pe urmările uraganului Katrina ce a avut loc în august 2015.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *