Lady Gaga, profesor suplinitor pentru o zi pentru o cauză nobilă

By  | 

Lady Gaga și-a surprins fanii de la o școală din Statele Unite ale Americii, vizitându-i pentru a le fi profesor suplinitor pentru o zi.

În general, când copiii află că vor avea un profesor suplinitor, o singură întrebare le vine în minte: „Va fi mai relaxat decât profesorul nostru obișnuit sau mai sever?”. Însă nimeni nu se așteaptă ca pe ușă să intre o vedetă! Nu mică le-a fost mirarea unor elevi de la o școală din SUA când în clasa lor a intrat chiar Lady Gaga.

Vedeta a filmat în clasă un video pentru o cauză nobilă, fără a se baza pe un scenariu. Ea a discutat cu elevii despre viitorul lor, despre dorințe și aspirații. „Vreau să desenați viitorul vostru și cum va arăta acesta”, le-a spus ea. Copiii au început să dezeneze imediat, apoi au ieșit în fața clasei pentru a vorbi despre „ce vor să fie când vor fi mari”.

Clipul filmat în acea zi este parte dintr-un parteneriat pe care Gaga îl are cu Staples, o companie care produce consumabile de birou. Scopul este ca Staples să strângă 2 milioane de dolari, pe care le va dona către DonorsChoose.org și Born This Way Foundation. Cea de-a doua este chiar fundația lui Gaga, care dorește să sprijine sănătatea tinerilor și să îi încurajeze să creeze o lume mai blândă. În plus, compania va oferi și o bursă de studii de 50.000$ unui copil norocos și îl va trimite la unul dintre concertele cântăreței.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *