Lady Gaga a primit titlul de „Femeia anului”

By  | 

Lady Gaga a fost desemnată „Femeia anului 2015” de către revista Billboard pentru că „a fost o personalitate influentă care a monopolizat conversaţiile”.

Cântăreața americană în vârstă de 29 de ani va primi oficial acest titlu la gala Billboard din decembrie 2015, ce va avea loc la New York. Janice Min (copreşedintele Guggenheim Media’s Entertainment Group, ce deţine revista Billboard), a spus că „nu există nicio altă femeie care să domine preferinţele din cultura populară şi evoluţia ei aşa cum o face ea astăzi”.

Anul acesta, Lady Gaga a devenit senzația internetului după ce a interpretat tema filmului „Sunetul muzicii” la gala de decernare a premiilor Oscar 2015. A susținut apoi 36 de concerte alături de cântărețul american de jazz Tony Bennet, în cadrul unui turneu internațional Cheek to Cheek.

Luna aceasta, ea a lansat piesa „Till It Happens To You”; videoclipul acesteia a fost inclus într-un documentar legat de agresiunea sexuală din campusurile universitare americane.

De asemenea, după ce a jucat în „Machete Kills” (2013) și „Sin City: A Dame to Kill For” (2014), o vom mai vedea în cel mai nou sezon al serialului-antologie „American Horror Story”, „Hotel”, alături de Kathy Bates, Wes Bentley, Matt Bomer și Naomi Campbell. Primul episod va avea premiera pe 7 octombrie.

Anul trecut, titlul de „Femeia anului” a ajuns la Taylor Swift.

Comments

comments