Keira Knightley a purtat peruci în ultimii ani din cauza căderii părului

By  | 

Actrița Keira Knightley a mărturisit că a purtat peruci în ultimii 5 ani, din cauza căderii părului.

De câte ori te-ai uitat la Keira Knightley în ultimul timp și ai fost invidioasă pe pletele sale? Se pare că părul pe care noi toate l-am admirat era, de fapt, o perucă, chiar dacă nimeni nu a realizat asta.

Într-un interviu recent, Keira a mărturisit că motivul pentru care părul a început să îi cadă este chiar cariera sa. Pentru mai multe roluri, ea a fost nevoită să se vopsească în mod repetat, iar acest lucru i-a deteriorat foarte mult podoaba capilară. „Așa că în ultimii 5 ani am purtat peruci, ceea ce a fost foarte bine pentru părul meu”, spune ea.

Pe de altă parte, părul său a devenit mult mai puternic și frumos după ce a născut, anul trecut. „Părul meu este în mod natural foarte ondulat, iar de când am născut firul s-a făcut de 10 ori mai gros.”

Însă subțierea și căderea părului nu sunt probleme cu care doar vedetele sau bărbații se confruntă. Multe femei suferă din acest motiv, iar cele mai comune cauze sunt stresul, hormonii, vopsirea părului, coafarea sa, depresia și dieta necorespunzătoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *