Jude Law va avea un rol în următorul film Fantastic Beasts

By  | 

Jude Law îl va interpreta pe vrăjitorul Dumbledore în următorul film din trilogia Fantastic Beasts, care va fi lansat la finalul anului 2018.

Actorul britanic în vârstă de 44 de ani îl va juca, așa cum era de așteptat, pe tânărul Albus Dumbledore, unul dintre cele mai iubite personaje din seria Harry Potter. Alături de el îi vom revedea pe Eddie Redmayne și Johnny Depp, care vor avea aceleași roluri ca în Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Personajul Dumbledore a fost jucat în primele două filme din seria Harry Potter de Richard Harris (decedat în 2002), apoi de Michael Gambon în următoarele cinci.

Trilogia Fantastic Beasts are loc cu 70 de ani înainte de evenimentele din Harry Potter, iar personajul principal este News Scamander, un vrăjitor care descoperă o intrigă magică, dar nefastă, când călătorește în Statele Unite.

Jude Law este un mare fan Harry Potter și mărturisește că a citit toate cărțile din serie. Ultimele roluri pe care acesta le-a jucat au fost în filmele Black Sea și Genius și în serialul The Young Pope, unde are rolul principal. În continuare îl vom mai vedea în Sherlock Holmes 3, King Arthur: Legent of the Sword și Vox Lux.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *