Johnny Depp s-a vopsit blond

By  | 

             

Iniţial am crezut că s-a inspirat din schimbarea de look a lui Kim Kardashian – care, ce-i drept, nu este deloc rea – însă am aflat că Johnny Depp s-a vopsit blond pentru ultimul său rol. Până la urmă nu este o schimbare atât de dratatică să îţi vopseşti părul, faţă de schimbările la care au apelat alţi actori, care au fost nevoiţi să slăbească, să se îngraşe, să acumuleze multă masă musculară, etc.

Johnny Depp a apărut blond la Festivalul de Film de la Londra

Johnny Depp ne-a obişnuit cu look-ul său ştrengăresc, uşor boem şi cu părul de lungime medie dezordonat. Actorul şi-a făcut apariţia cu părul blond în cadrul galei London Film Festival, unde i-a oferit un premiu lui Christopher Lee, în vârstă de 91 de ani, alături de care a jucat în ”Piraţii din Carraibe” şi  ”Charlie şi fabrica de ciocolată”.

Atât Johnny cât şi Christopher au fost emoţionaţi de revdere. ”Pe cât de minunat a fost să lucrez cu el, acea plăcere nici nu se compară cu satisfacţia de a-l cunoaşte şi de a-l numi prieten. O comoară naţională şi un artist adevărat. Îl iubesc” a declarat Johnny, adăugând că a fost un vis devenit realitate să fie coleg de platou cu Lee.

Actorul a mai avut părul blond şi înainte, însă nu avea aceeaşi tunsoare ca acum. Tu ce părere ai? Johnny Depp arată bine oricum sau aştepţi cu nerăbdare să se întoarcă la look-ul consacrat?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *