Gwyneth Paltrow provoaca sentimente extreme

By  | 

Gwyneth a făcut una dintre cele mai bune alegeri pe care o poate face o vedetă, să nu aplece urechea la ceea ce spun sau cred ceilalţi despre ea. Paltrow a declarat într-un interviu pentru revista ”Red” că în afară de opinia celor dragi nu îi pasă de a altora.

”Odată cu înaintarea în vârstă am ajuns la concluzia că nu contează ce cred despre tine oamenii care nu te cunosc. Nu contează. Îţi iroseşti energia cu asta” mărturiseşte Gwyneth. ”Dar dacă vine la tine partenerul sau cel mai bun prieten şi vrea să îţi spună ceva, ascultă-l! Dar dacă e vorba de cineva necunoscut, cui îi pasă?”

Actriţa a adoptat o atitudine sănătoasă şi are şi susţinerea mamei sale, actriţa Blythe Danner, care crede că toate răutăţile celor din jur vin din invidie.

”O admir atât de mult. Nu o ating aceste răutăţi. Iniţial probabil că o deranjau. Cred că este extraordinar de împlinită în toate privinţele şi oamenilor nu le place asta. Oricum nu citesc nimic din astea (bârfe n.r.), mi se par dezgustătoare. Societatea din ziua de astăzi s-a vulgarizat, ceea ce este tragic” a declarat Blythe.

Să luăm şi noi exemplu de la actriţă, care a reuşit să ajungă la o concluzie valoroasă. Trebuie să ne pese mai mult de părerea şi sentimentele celor dragi nouă, nu de cea a necunoscuţilor. În plus, Gwyneth este persoană publică şi a avut întotdeauna o conduită morală ireproşabilă, aşadar este irelevant dacă ne place sau nu figura ei!

Gwyneth Paltow a lansat anul acesta 2 filme, ”Iron Man 3”, ultimul din seria de filme cu acest super erou iubit dar şi o comedie despre 3 persoane care se luptă cu dependenţa de sex, ”Thanks for sharing”. În prezent, Paltrow filmează alături de Johnny Depp şi Ewan McGregor pentru o nouă producţie, ”Mortdecai”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *