Filmul „13 Going on 30” va fi transformat într-un musical

By  | 

Comedia romantică „13 Going on 30”, cu Jennifer Garner și Mark Ruffalo în rolurile principale, va deveni un musical pe Broadway.

„13 Going on 30” a fost lansată în 2004 (da, au trecut deja 12 ani!) și este una dintre cele mai populare comedii romantice din acea perioadă. În curând, povestea va ajunge pe Broadway, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Citește și: Cele mai bune comedii romantice dintotdeauna 

Potrivit revistei americane Deadline, o echipă a început deja să lucreze la spectacol. Acesta va conține „toate elementele unui mare musical: comedie, romantism, un mesaj puternic și un strop de magie”, spune producătorul Andy Flickman. Momentan nu se știe când va fi lansat musical-ul, dar putem spune de acum că va fi un succes!

„13 Going on 30” urmărește povestea unei adolescente de 13 ani pe nume Jenna. Ea își dorește (la fel ca aproape toți adolescenții) să devină adult cât mai repede, pentru a nu mai fi sufocată de părinți, ignorată de colegii populari și de băiatul de care e îndrăgostită. După ce este umilită chiar de ziua ei de către colegi, Jenna își pune o dorință: să devină adult. A doua zi, când se trezește, descoperă că are 30 de ani, are o slujbă foarte bună, este celebră și locuiește într-un apartament incredibil… dar nu are nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo. Ea decide să îl caute pe băiatul de care era îndrăgostită în liceu, dar află că acesta este logodit. Iar de aici începe adevărata aventură!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *