De 1 decembrie, Tequila este VJ pentru o zi la Music Channel!

By  | 

Music Channel a pregătit un program special de 1 decembrie, prezentat de vloggerul Tequila. Emisiunea se numește „România, trezește-te!” și va cuprinde o selecție de videoclipuri reprezentative pentru această zi specială, ce vor fi prezentate în stilul caracteristic al Biancăi Adam.

Pentru că ne dorim să fim mai aproape de cerințele și gusturile publicului tânăr, Music Channel menține în mod constant comunicarea cu fanii în social media și îi păstrează aproape prin intermediul emisiunilor cool și a artiștilor de top ce sunt difuzați pe post.

Experiența de a fi VJ pentru o zi la Music Channel a fost minunată, m-am înțeles foarte bine cu echipa. Piesele au fost alese în funcție de trăirile și sentimentele mele, cele mai importante momente din viața mea ilustrate prin melodii”, ne-a declarat Bianca Adam.

tequila2

Astăzi, mai mult ca niciodată, vloggerii au devenit punct de reper pentru generația young & hip, fiind urmăriți cu interes și apreciați pentru conținutul original. Astfel, ne-am dorit să o avem alături de noi pe Tequila.

Mi-a plăcut foarte mult inițiativa postului Music Channel de a face acest top de 1 decembrie, cred că este super important să reușim să unim oameni să asculte muzică bună”, ne-a mai spus Tequila.

Bianca Adam, cunoscută ca Tequila, are aproape un million de subscriberi pe Youtube și face parte din noul val de vloggeri, care sunt din ce în ce mai apreciați în mediul online. A început să își creeze un nume în social media încă din anul 2012, iar astăzi are, în total, peste 100.000.000 de vizualizări pe canalul ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *