Chrissy Teigen mărturisește că a făcut liposucție în cel mai neobișnuit loc

By  | 

Modelul Chrissy Teigen a vorbit deschis despre liposucție într-un interviu recent, mărturisind că a făcut liposucție la… subraț.

Știm deja că multe femei, în special vedete, apelează la chirurgia estetică pentru a-și păstra frumusețea și tinerețea. Însă când Chrissy Teigen a vorbit în cadurl unui interviu despre liposucția pe care și-a făcut-o, toată lumea a fost fascinată.

„Am făcut-o acum vreo 9 ani. Acum ar trebui să o fac iar. A fost atât de ușor. Mă face să mă simt mai bine în rochii, mă simt mai plină de încredere. A fost cel mai stupid lucru pe care l-am văzut, dar nu am niciun regret.”

În cadrul aceluiași interviu, Teigen a spus că „totul la mine e fals în afară de obraji”. Arătând spre frunte, nas și buze, ea a spus că totul e „fals, fals, fals”. După ce această veste a umplut internetul (în special pe Twitter), modelul a spus că a glumit… mai puțin despre partea cu subrațul.

În vârstă de 31 de ani, Chrissy Teigen este căsătorită cu cântărețul John Legend din septembrie 2013. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2011 s-au logodit, după 4 ani de relație. Spre finalul lui 2015, cei doi au anunțat că așteaptă un copil, conceput in vitro. Fetița lor, Luna Simone Stephens, s-a născut în aprilie 2016.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *