Charlize Theron s-a îngrășat 13 kilograme pentru noul său rol

By  | 

Charlize Theron face din nou sacrificii pentru carieră – actrița s-a îngrășat peste 13 kilograme pentru filmul la care filmează acum.

Charlize Theron a fost premiată săptămâna trecută la gala amfAR Inspiration pentru lupta sa împotriva HIV/SIDA prin Charlize Theron Africa Outreach Project. Pentru această ocazie, actrița nu a mai ales o ținută mulată, ci o rochie lungă, mai vaporoasă, iar pe deasupra un sacou. Ea a făcut această alegere din cauza creșterii în greutate prin care a trecut pentru ultimul său rol.

Citește și: Star style: Charlize Theron 

Actrița filmează în acest moment pentru comedia „Tully”, unde va juca rolul unei mame a trei copii. În regia lui Jason Reitman („Up in the Air”, „Juno”), cu scenariul semnat de Diablo Cody („Juno”, „Young Adult”), filmul va fi lansat în 2017.

Nu este prima dată când Charlize Theron face o asemenea schimbare pentru un rol. În 2003, ea a jucat în „Monster”, pentru care a câștigat premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal. În acea perioadă, actrița s-a îndopat cu junk food pentru a se îngrășa cu aproape 15 kilograme.

Citește și: Actori care au trecut prin schimbări extreme pentru un rol 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *