Charlie Hunnam, noua revelatie britanica

By  | 

După ce am avut ocazia să îl descoperim pe simpaticul Henry Cavill în rolul lui Superman, vom avea ocazia să îl cunoaştem pe marele ecran şi pe Charlie Hunnam în rolul lui Raleigh Becket, în ”Pacific Rim” (”Cercul de foc”). Charlie, la fel ca şi compatriotul său britanic din ”Man of Steel”, va preveni distrugerea pământului…o nimic toată pentru un super-erou!

Într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, Hunnam vorbeşte despre presiunea de a juca într-un film cu buget mare, precum ”Pacific Rim”. Dacă până acum nu îşi făcea griji pentru succesul producţiilor în care apărea, Charlie a devenit conştient de investiţiile financiare importante pe care studiourile producătoare le-au făcut şi de faptul că el este practic necunoscut publicului larg. 

În legătură cu pauzele mari pe care le-a luat între filme, Charlie mărturiseşte că este de părere că începutul carierei unui actor îi va defini ascensiunea în viitor, aşa că a ales cu grijă rolurile pe care le-a acceptat. Marea sa frustrare este că şi-a creat relaţii speciale cu mulţi regizori importanţi care îşi doreau să îl distribuie în filmele lor, dar producătorii îl refuzau întotdeauna deoarece nu era destul de celebru. În schimb, el a refuzat numeroase alte roluri mici care nu îl defineau.

”Pur şi simplu simţeam că este mai bine să nu fac nimic decât să fac ceva de care nu sunt foarte pasionat” a mărturisit Hunnam.

Noi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem pe Charlie în noul său rol!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *