Cei mai influenți adolescenți din 2016

By  | 

Află care sunt cei mai influenți adolescenți din 2016, potrivit publicației americane TIME.

Pentru a stabili care sunt cei mai influenți adolescenți ai anului, revista TIME a luat în considerare mai mulți factori, printre care ce impact global au aceștia prin internediul social media și abilitatea de a transmite știri și alte informații importante. Adolescenții au fost aleși din diferite domenii.

kylie-jenner

instagram @kyliejenner

Kylie Jenner, 19 ani

Kylie Jenner a crescut în fața camerelor de filmat, datorită serialului „Keeping Up with the Kardashians”. Este model, a lansat propria colecție de produse de make-up, o aplicație pentru smartphone și are milioane de fani pe social media. Jenner a ajuns în topul TIME al celor mai influenți adolescenți și în anii 2014 și 2015.

Malala Yousafzai, 19 ani

În 2012, Malala a fost împușcată pentru că a îndrăznit să vorbească despre femeile care nu au acces la educație. Ea a devenit cea mai tânără persoană care a primit Premiul Nobel pentru Pace, când avea doar 17 ani.

Chloe Grace Moretz, 19 ani

Moretz a jucat până acum în peste 55 de filme, printre care aminitim „Carrie”, „The Equalizer”, „The 5th Wave” și „Brain on Fire”. Recent, a decis să facă o pauză de la actorie. Vorbește des despre politică, egalitatea dintre sexe și impactul pe care îl au pozele sexy ale vedetelor.

Simone Biles, 19 ani

Gimnasta americană a câștigat trei Campionate Mondiale și patru medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Este una dintre cele mai bune gimnaste din lume. Recent, a apărut în videoclipul cântărețului american Jake Miller.

instagram @maisie_williams

instagram @maisie_williams

Maisie Williams, 19 ani

Cunoscută în special datorită rolului Aryei Stark din serialul HBO „A Game of Thrones”, Maisie este una dintre cele mai populare vedete pe Twitter. Ea vorbește des despre criza refugiaților și despre feminism.

Luka Sabbat, 18 ani

O revistă americană l-a numit recent pe Sabbar „cel mai cool adolescent de pe internet”. Modelul a pozat pentru Tommy Hilfiger și Hood by Air.

Barbie Ferreira, 19 ani

Modelul a devenit cunoscut mai ales pentru că a acceptat ca pozele sale pentru o firmă de lenjerie să nu fie retușate. De atunci, a mai colaborat cu brand-uri precum Teen Vogue sau Missguided și militează pentru promovarea unei imagini de sine pozitive.

Camila Cabello, 19 ani

Adolescenta din Cuba face parte dintr-o formație de fete de succes numită „Fifth Harmony”, însă a ajuns în topul TIME pentru alte motive. Ea a scris un eseu despre experiența prin care a trecut atunci când a emigrat în Statele Unite și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat.

George Matus, 19 ani

La 11 ani, Matus a folosit prima sa dronă. La 12 ani, a construit una. Are propriul start-up și este finanțat, printre alții, de co-fondatorul Paypal, de la care a primit 100.000 dolari.

Katie Ledecky, 19 ani

Ledecky a ieșit în evidență la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, când a stabilit un record mondial. A câștigat în cadrul acestei olimpiade patru medalii de aur și o medalie de argint.

Shawn Mendes, 18 ani

Mendes este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți americani și este un exemplu pentru toți tinerii. Deși recunoaște că și el întâmpină dificultăți în viață, postările sale de pe social media încurajează mereu o atitudine pozitivă.

instagram @christiaingrey

instagram @christiaingrey

Jaden Smith, 18 ani

Fiul actorului Will Smith susține că nu crede în normele de gen tradiționale și a dovedit acest lucru prin purtarea de fuste sau alte haine pentru femei. El are și propriul brand, MSFTSrep, care produce piese vestimentare. Este și actor și rapper.

Yusra Mardini, 18 ani

Povestea sa este una deosebită. Alături de sora sa, a fugit din Siria și a încercat să treacă din Turcia în Grecia în timpul nopții. Ambarcațiunea s-a defectat, iar Yursa, alături de alți patru refugiați, a împins barca în condiții incredibile, salvând viețile tuturor. Comitetul Internațional Olimpic a ales-o printre participanții unei delegații olimpice a refugiaților și a participat la două probe de la Olimpiada de la Rio 2016.

Zara Larsson, 18 ani

Larsson a câștigat un concurs suedez de talent, apoi a devenit una dintre cele mai populare cântărețe din întreaga lume. Mesajele pozitive pe care le transmit piesele sale au făcut-o din ce în ce mai populară, adolescenta ajungând anul acesta în topul TIME al celor mai influenți adolescenți.

Ben Pasternak, 17 ani

La doar 17 ani, Paasternak este CEO-ul unei companii. El a renunțat la liceu și s-amutat din Australia în Statele Unite, apoi a început să lanseze jocuri de succes pentru smartphone.

Amandla Stenberg, 17 ani

Cunoscută în special pentru rolul din filmul „Hunger Games”, Stenberg este o apărătoare a persoanelor de culoare care sunt abuzate. Adolescentei nu îi e teamă să spună ce gândește, iar Beyonce a mărturisit că își dorește ca și fiica sa să îi semene.

Gavin Grimm, 17 ani

Grimm este transexual și a devenit cunoscut după ce școala la care studia i-a interzis să folosească toaleta băieților. Cazul său a ajuns la Curtea Constituțională și a stârnit multe reacții, atât pozitive, cât și negative.

Sumail Hassan, 17 ani

Hassan este cea mai tânără persoană care a câștigat jocuri video la nivel profesionist, fiind considerat un adevărat fenomen. Însă tânărul a fost apreciat mai ales pentru că a folosit banii câștigați pentru a le cumpăra o casă nouă părinților și celor cinci frați ai săi.

instagram @jamescharles

instagram @jamescharles

James Charles, 17 ani

James Charles este un make-up artist de mare succes și a devenit din ce în ce mai popular după ce a devenit primul ambasator masculin al brandului CoverGirl.

Yara Shahidi, 16 ani

Actrița își dorește ca mai multe persoane de culoare să fie distribuite în roluri de film și serial, în special dacă rolul este pentru un personaj de succes. În cadrul unui interviu, Shahidi spunea: „Dacă un copil minoritar se uită la TV și nu vede personaje care să arate ca el și să aibă succes, cum va putea să se imagineze în postura unui om de succes?”

Chloe Kim, 16 ani

Kim a devenit la începutul anului primul snowboarder sub 16 ani care a câștigat trei medalii de aur la X-Games. Tot în acea perioadă, a devenit prima femeie care a obținut un scor maxim pentru cel mai greu trick din competiție. Ea a participat și la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret, unde a câștigat două medalii de aur.

Kiara Nirghin, 16 ani

Adolescenta a câștigat locul I la Târgul de Știință Google 2016, prezentând un produc care poate menține culturile vii în timpul unei secete. Pentru că a dorit ca produsul său să fie ieftin și eco-friendly, Kiara a folosit produse precum avocado și portocale.

Laurie Hernandez, 16 ani

În cadrul Olimpiadei de la Rio, gimnasta a câștigat o medalie de aur și una de argint. Ea a devenit ulterior imaginea mai multor branduri americane și a fost invitată să facă parte din emisiunea „Dancing with the Stars”.

Rachel Zietz, 16 ani

Zietz ne-ar putea învăța cum să ne organizăm mai bine timpul! Adolescenta are un business de 2 milioane de dolari, însă spune că acest lucru nu îi încurcă viața la liceu. Ea comercializează articole sportive de lacrosse și încearcă să creeze o cască care să prevină accidentele grave la cap.

Sasha și Malia Obama, 15 și 18 ani

Fiicele președintelui american Barack Obama au devenit din ce în ce mai populare după ce s-au implicat în diferite proiecte pentru Casa Albă sau campanii care încurajează educarea fetelor din Liberia și Maroc. Hashtag-ul „BlackGirlMagic a apărut datorită lor.

instagram @gatenm123

instagram @gatenm123

Gaten Matarazzo, 14 ani

Gaten este cunoscut în special datorită rolului simpaticului Dustin din serialul „Stranger Things”. El suferă de o afecțiune care i-a afectat dezvoltarea danturii și transmite mesaje pozitive pentru alte persoane care suferă de această boală.

Logan Guleff, 14 ani

Dacă Zeitz ar trebui să ne învețe cum să ne organizăm timpul, Guleff ar putea să ne învețe să gătim. Este unul dintre cei mai bogați tineri sub 18 ani, este primul jurat oficial al unui concurs culinar din Memphic, are propria linie de condimente, va lansa curând o carte și a câștigat trofeul Master Chef Junior.

Skai Jackson, 14 ani

Actrița a jucat până acum în 7 filme și 13 seriale. A devenit din ce în ce mai populară pentru că militează împotriva agresorilor din mediul online.

Maddie Ziegler, 14 ani

Maddie a devenit populară în toată lumea odată ce a început colaborarea cu cântăreața Sia. Tânăra dansatoare a dat pe spate milioane de oameni cu talentul său, are propria linie vestimentară și își va împrumuta vocea într-o animație. Este și jurata emisiunii „So You Think You Can Dance”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *