Carrie Fisher și Harrison Ford au avut o aventură în timpul filmărilor la Star Wars

By  | 

Actrița Carrie Fisher a mărturisit, după 40 de ani, că a avut o aventură cu Harrison Ford în timpul filmărilor pentru filmul Star Wars.

Multe persoane suspectau că actorii Carrie Fisher (Prințesa Leia) și Harrison Ford (Han Solo) ar fi fost mai mult decât colegi de platou. Chimia dintre ei era vizibilă, însă, pe atunci, Ford era căsătorit, iar diferența de vârstă dintre cei doi este de 14 ani. Cu toate acestea, la 40 de ani după lansarea primului film din seria Star Wars, Fisher a decis să facă publică aventura pe care cei doi au avut-o.

În cadrul unui interviu pentru revista americană People, Fisher a mărturisit că aventura lor a durat trei luni și a fost foarte intensă.

Fisher a început să recitească jurnalul pe care îl scria în acea perioadă și a decis că a venit momentul să facă publică aventura. Ea va publica luna aceasta o carte numită „The Princess Diarist”, unde vorbește despre ce se întâmpla în timpul filmărilor din Star Wars – inclusiv despre relația dintre ea și Ford.

„M-am uitat la Harrison. La fața lui de erou, cu șuvițe de păr care îi cădeau rebele pe frunte și nu i-am putut rezista”, scrie Fisher în cartea sa.

Această veste a stârnit diferite reacții pe internet. Cei mai mulți nu au fost șocați să afle despre aventură, însă au considerat că Fisher a făcut o greșeală și atunci, și acum. De ce a acceptat să aibă o relație cu un bărbat căsătorit? De ce a ținut acest lucru secret timp de 40 de ani, dar face totul public acum? Este, oare, doar o strategie de marketing, pentru a deveni din nou populară? Oare copiii lui Ford știu despre această aventură?

Carrie Fisher și Harrison Ford au jucat împreună în toate cele trei filme din trilogia originală, „A New Hope” (1977), „The Empire Strikes Back” (1980) și „Return of the Jedi” (1983). Ei și-au reluat rolurile anul trecut, cu ocazia celui mai nou film din serie, „The Force Awakens”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *