Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani

By  | 

Actrița Carrie Fisher, cunoscută în special pentru rolul prințesei Leia din seria „Star Wars”, a murit marți, în urma unui stop cardiac.

Vineri, 23 decembrie, Carrie Fisher se afla la bordul unui avion când a suferit un atac de cord. Ea a fost transportată la spital imediat cum avionul a aterizat la Los Angeles, iar starea sa era în acel moment stabilă. Din păcate, patru zile mai târziu, actrița a murit.

Cu profundă tristeţe, Billie Lourd confirmă decesul mamei sale adorate. A fost iubită de întreaga lume şi lipsa ei va fi simţită profund. Întreaga noastră familie vă mulţumeşte pentru gânduri şi rugăciuni”, a anunțat un purtător de cuvânt într-un scurt comunicat.

Actriță, scenaristă, producătoare și comediantă, Carrie Fisher și-a început cariera în 1969. Deși a jucat peste 80 de roluri, ea s-a făcut cunoscută în special datorită seriei de filme „Star Wars”, unde a interpretat rolul prințesei Leia. Recent, ea a mărturisit că, în timpul filmărilor la „Star Wars”, a avut o aventură cu colegul său de platou Harrison Ford (Han Solo).

Carrie Fisher a jucat și în ultimul film din serie, „Star Wars: The Force Awakens”. Ea va apărea și în următorul, „Episode VIII”, care va fi lansat în 2017.

Forța fie cu tine, Carrie!

Update: La doar o zi după moartea lui Carrie Fisher, mama sa, actrița Debbie Reynolds a suferit un accident vascular cerebral. Ea a murit la scurt timp după ce a spus că vrea să fie alături de Carrie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *