Brie Larson, primul supererou feminin Marvel

By  | 

Marvel a anunțat că Brie Larson va juca rolul lui Carol Danvers în filmul „Captain Marvel”.

În cadrul Comic Con San Diego 2016, ce a avut loc între 21 și 24 iulie, Marvel a anunțat că Brie Larson va interpreta rolul lui Carol Danvers/Captain Marvel în filmul care va fi lansat în 2019. La scurt timp după, actrița a postat pe contul său de Instagram un selfie în care poartă o șapcă Marvel, alături de descrierea „Spune-mi Captain Marvel”.

De ce este acest rol important? Captain Marvel a fost primul supererou feminin din universul Marvel, deci este un personaj foarte important. Carol Danvers a apărut pentru prima dată într-un comic publicat în martie 1968, sub numele Ms. Marvel, iar în iulie 2012 ea a devenit Captain Marvel.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre film (ceea ce e de înțeles, având în vedere că va fi lansat abia peste 3 ani), însă urmărește „povestea unei femei care are abilitatea de a se transforma într-un supererou puternic”. Bineînțeles, povestea vieții sale este mult mai complexă decât am prezentat-o în rândurile de mai sus, însă rămâne de văzut câte informații și detalii vor apărea în film.

Citește și: Marvel dezvăluie titlurile și datele de lansare ale următoarelor filme

În orice caz, „Captain Marvel” este un film foarte apreciat, mulți fani dorind în sfârșit un film în care personajul principal este o femeie.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *