Beyonce, dată în judecată pentru trailerul de la Lemonade

By  | 

Beyonce a fost dată în judecată de un producător de filme care susține că „Lemonade” este o copie a unui film al său.

Având în vedere că există o primă dată pentru orice, astăzi s-ar putea să fie prima dată când nu ar fi atât de frumos să te trezești în pielea lui Beyonce, având în vedere că un producător de filme independent a dat-o în judecată.

Beyonce a surprins fanii anul acesta, cu un album secret și un clip muzical pentru „Lemonade”. Cu toate acestea, Matthew Fulks, un producător de filme independente, nu a fost atât de fericit să vadă noua creație a cântăreței.

Acesta susține că Sony Music, Columbia Entertainment și casa de discuri a lui Beyonce Parkwood Entertainment a avut acces la filmul său de scurtmetraj „Palinoia” și l-a copiat.

Fulks susține că a fost contactat în trecut de către Columbia pentru a regiza un clip pentru grupu MS MR. Producătorul de filme independente le-a trimis celor de la Columbia filmul său, „Palinoia”, pentru a le arăta cum arată stilul său de filmat. Patru luni mai târziu, proiectul „Lemonade” a început, iar Fulks crede că filmul său a servit drept inspirație.

Un extract din plângerea oficială spune că:

„Numărul deciziilor estetice din filmul reclamantului, „Palinoia”, care au fost copiate de către filmul acuzatului, „Lemonade”, demonstreză faptul că trailerul „Lemonade” este foarte similar cu filmul „Palinoia”. Deciziile estetice copiate sunt atât obiecte singulare, cât și coordonarea și aranjamentul acestor obiecte.”

Similaritățile vizuale citate includ: „grafitti și persoane cu capul plecat”, „persoane roșii cu ochii acoperiți”, „parcare de mașini”, „scena cu iarba”, ”ochi în alb și negru” sau „picioare pe stradă”.

Mai jos poți viziona și tu scurtmetrajul „Palinoia”:

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *