Are 27 de ani si venituri de 80 milioane $

By  | 

Lady Gaga, în frutea topului Forbes

Deloc surprinzător, Lady Gaga generează venituri impresionante chiar şi atunci când ia o pauză de la carieră. Deşi pauza a fost mai mult impusă, datorită problemelor de sănătate care au dus la o operaţie la şold, artista a rămas în continuare  în topul celor mai ”valoroase” artiste, cu 80 de milioane câştigate în ultimul an.

Artista era în plin turneu mondial când a fost nevoită să îşi întrerupă activitatea din cauza unei răni la şold. Dacă nu ar fi existat această pauză, cu siguranţă că Gaga ar fi câştigat mult mai mulţi bani. Cu toate astea, viitorul pare roz, deoarece cântăreaţa lucrează la un nou album, care va culmina cel mai probabil cu un nou turneu mondial.

Pe locul doi în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete cu vârsta până în 30 de ani se situează Prinţul teribilist al pop-ului, Justin Bieber. Diferenţa dintre veniturile lui şi ale lui Lady Gaga este destul de mare, de 22 milioane $. Astfel, Bieber a încasat în ultimul an 58 milioane $, în ciuda sau ajutat de controversele pe care le-a iscat mereu.

Cu doar 3 milioane $ mai puţin decât colegul său de breaslă, Taylor Swift ocupă un onorabil loc 3 în top. Cântăreaţa este în plină ascensiune cu numeroase premii câştigate, concerte multe şi o imagine proaspătă. Ne aşteptăm ca în curând artista să urce şi mai mult în topul celor mai bine plătite vedete.

La ce să ne mai aşteptăm anul viitor de la Lady Gaga? Mai bine o lăsăm să ne surprindă, aşa cum face de obicei!

Topul Forbes al celor mai bine plătite vedete cu vârsta până în 30 de ani

Lady Gaga – $80 million 

Justin Bieber – $58m 

Taylor Swift – $55m 

Calvin Harris – $46m 

Rihanna – $43m

Katy Perry – $39m 

Jennifer Lawrence $26m 

Adele – $25m 

Kristen Stewart – $22m 

Taylor Lautner – $22m 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *