Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt!

By  | 

Unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie și Brat Pitt, divorțează din cauza copiilor.

Angelina Jolie și Brad Pitt formau unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri de la Hollywood. Însă după 12 ani de relație și un an de căsnicie, Jolie a decis să se despartă de Pitt pentru binele copiilor.

Potrivit publicației americane TMZ, Angelina a depus cererea de divorț pe 15 septembrie și a cerut judecătorului care s-a ocupat de cazul lor să îi dea acestuia doar drept de vizită.

Se pare că motivul separării este comportamentul lui Brad Pitt față de copii. Sursele TMZ au declarat că actrița s-a săturat ca partenerul ei să consume marijuana și alcool. În plus, se pare că acesta ar avea o problemă cu mânia, iar combinația dintre această problemă și cea menționată anterior ar putea fi periculoasă pentru copii.

Robert Offer, avocatul Angelinei Jolie, a spus confirmat că decizia a fost luată „pentru sănătatea familiei”.

Primul copil pe care Angelina l-a adoptat a fost Maddox Chivan, în anul 2002. A urmat apoi Zahara Marley, în 2005, iar în 2006 Brad Pitt a adoptat ambii copii. În același an, cei doi au avut primul lor copil împreună. Jolie a mai adoptat un băiat în anul următor, iar în 2008 cuplul a anunțat că vor mai avea doi băieți, gemenii Knox și Vivienne.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *