Alexandra Ungureanu lanseaza „Lumea Viseaza”

By  | 

Alexandra Ungureanu lansează „Lumea Visează”, o piesă cu o poveste specială din portofoliul său, care încheie primul proiect pop simfonic din România.

Campania Music in pROgress este primul proiect de acest gen din țara noastră. După ce a spus povestea unor destinații turistice unice din țară, ajunge la final cu un videoclip filmat în Maramureș în Pădurea Groșilor. Filmările videoclipului au durat peste 10 ore și elementul inedit este balonul uriaș de apa, în care Alexandra a fost filmată plimbandu-se prin parc și pe străzi.

Piesa „Lumea Visează” a fost lansată acum mai bine de un deceniu, la începuturile carierei Alexandrei Ungureanu. Ea mărturisește că melodia a „următir-o” în toată această perioadă și o consideră un punct de reper pentru fanii care o ascultă încă de la început.

Sunt foarte fericită să lansez acest remake al piesei. Deși a fost remixată de mulți DJ cunoscuți, Nora Deneș a reușit să o rescrie pentru orchestră, rafinat și emoționant, aducând a soundtrack de film. Paula m-a surprins într-o ipostaza în care sunt eu 100%, de cele mai multe ori în lumea mea, timidă, izolată și aproape inadaptată exteriorului, dar visând, întotdeauna în compania muzicii!” declară Alexandra Ungureanu.

„Music in pROgress” este primul proiect pop simfonic independent din România şi a fost realizat alături de orchestra Nora Denes Symphonical, formată din muzicieni profesionişti, dascăli şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare. Din această campanie fac parte următoarele piese: „Deja-vu”, „Hey Brother”, „Cup Song” și „Lumea visează”.

Mai jos poți asculta și tu piesa „Lumea Visează”.

Comments

comments