Nelly Furtado lanseaza "Manos Al Aire (Hands in the Air)"

By  | 

Universal Music Latino, o divizie a Universal Music Latin Entertainment (UMLE), cea mai mare companie de muzica latina din lume, a anuntat lansarea single-ului semnat Nelly Furtado, „Manos Al Aire (Hands In The Air)”.

Cel de-al patrulea album al artistei castigatoare a premiului Grammy, ce vine dupa succesul materialului „Loose”, rasplatit cu mai multe discuri de platina in 2007, „Mi Plan” reprezinta indeplinirea visului lui Nelly de a-si exprima talentul muzical si in spaniola dupa colaborarile cu artisti ca Juanes si Calle 13.

Nelly a avut multe colaborari de succes cu artisti din intreaga lume apartinand mai multor genuri muzicale, insa cele cu artistii latini au dus la dorinta sa de a crea si a se exprima in aceasta limba,.

„‘Mi Plan’ este prima mea colectie completa de piese pop in limba spaniola”, explica Furtado. „Cantecele exploreaza teme ca dragostea si ritmul vietii de zi cu zi, iar invitatii speciali de pe acest album vor adauga deasemenea o nota unica sound-ului acestui material. Sunt foarte incantata sa lucrez cu intreaga echipa Universal Latin la acest nou proiect”.

„Nelly este cu adevarat o comoara internationala si suntem fericiti ca a ales Universal Music Latin America drept locul in care va incepe urmatorul capitol interesant in cariera sa”, a declarat Jesus Lopez, Presedinte & CEO of Latin America and Iberian Peninsula.

„Nelly este una dintre cele mai inovatoare si dinamice artiste din lume”, a adaugat Walter Kolm, presedinte Universal Music Latino si Machete. „Muzica sa, pasiunea si incercarile necontenite de-si depasi atat propriile limite, cat si statutul atins, o transforma intr-o artista universala. Intreaga noastra companie ii ureaza bun venit in familia Universal Music Latin”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *