Neil Patrick Harris isi doreste un rol in American Horror Story

By  | 

Starul din serialul „How I Met Your Mother”/„Cum am cunoscut-o pe mama voastră” a recunoscut în cadrul unei emisiuni că a trimis o scrisoare creatorului antologiei „American Horror Story”, Ryan Murphy, exprimându-şi interesul pentru un rol în următorul sezon, „AHS: Freak Show”.

I-am scris o scrisoare lui Ryan întrebându-l dacă pot fii în el, chiar dacă nici nu eram disponibil”, a spus Harris. „Să faci unul care include orice fel de ciudăţenii şi absurdităţi de circ va fi atât de tulburător de urmărit. Abia aştept!

Murphy i-a răspuns actorului printr-un mesaj pe Twitter, spunându-i: „Sigur că poţi apărea în Freak Show! Am un rol pe care cred că-l vei iubi.

„AHS: Freak Show” este cel de-al patrulea sezon al antologiei „American Horror Story” şi va avea premiera în octombrie. După casa bântuită din primul sezon, azilul de nebuni din cel de-al doilea sezon şi casa vrăjitoarelor din al treilea, a venit rândul unui „freak show”.

Un „freak show” reprezintă un spectacol, o expoziţie de rarităţi biologice, „ciudaţi ai naturii”. De la oameni cu diferite boli neobişnuite până la femei cu două capete, aşa cum vom vedea în „American Horror Story”, un freak show aducea laolaltă tot ce poate fi şocant pentru vizitatori.

Acţiunea acestui sezon va avea loc în Florida anilor ’50 şi va urmări unul dintre ultimele spectacole de acest gen, când membrii săi încearcă să facă orice pentru a avea succes. Sezonul se va concentra pe „ciudaţi” şi anumite forţe malefice care nu îi înţeleg.

În rolurile principale îi vom (re)vedea pe Sarah Paulson, Jessica Lange, Evan Peters, Frances Conro, Denis O’Hare, Jamie Brewer, Emma Roberts, Kathy Bates, Angela Bassett, Gabourey şi Michael Chiklis.

Actorul american Neil Patrick Harris, în vârstă de 41 ani, a mai lucrat alături de Murphy în serialul acestuia Glee. S-a făcut cunoscut în special pentru rolul din serialul de comedie „How I Met Your Mother”/„Cum am cunoscut-o pe mama voastră”, unde l-a interpretat pe Barney Stinson.

Mai jos poţi vedea teaserul pentru „AHS: Freak Show” ce a fost lansat acum câteva zile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *