Ne-Yo lanseaza "Year of the Gentleman"!

By  | 

Hit-ul “Closer”, primul single de pe album, a fost deja rasplatit cu discul de aur in Statele Unite, pentru vanzari ce au depasit 600.000 de exemplare.

“Closer” este si nominalizat la premiile MTV VMA din acest an la categoria Best Dancing in a Video si se afla pe prima pozitie in topul Billboard Dance Radio Chart si in topurile din Marea Britanie. Urmatorul single extras de pe albumul “Year of the Gentleman” va fi “Miss Independent”.

Videoclipul pentru “Miss Independent” le are ca protagoniste pe Gabrielle Union, Keri Hilson si Lauren London si va fi incurand lansat si in Romania!

“Year of the Gentleman” este oda pe care Ne-Yo o aduce stilului, respectului si gratiei celor din Rat Pack “pentru mine eleganta lui Sammy Davis Jr. si Sinatra reprezinta stilul pe care doresc sa mi-l asum si eu in muzica si vestimentatia mea. Am decis sa numesc asa albumul ca un tribut pentru acesti tipi”, declara Ne-Yo, un artist originar din Las Vegas.

Noul single semnat Ne-Yo, “Miss Independent”, compus de Ne-Yo si produs de Stargate devine incet dar sigur un nou hit pentru artist, inregistrand pana acum 8 milioane de ascultatori in doar o saptamana. Videoclipul care a fost recent filmat in Los Angeles, il are ca regizor pe Chris Robinson. Tema videoclipului este filmul “Boomerang” si le are in prim plan pe Gabrielle Union, Keri Hilson si Lauren London.

“Year of the Gentleman” reprezinta amestecul perfect dintre stilul european si muzica soul americana. “In calitatea mea de compozitor si cantaret, cred ca este important sa ma adresez intregii lumii prin muzica pe care o fac. Am calatorit in jurul lumii, am cunoscut diverse culturi si vreau ca acest lucru sa se simta si in muzica mea. ‘Year of the Gentleman’ este un album universal”, explica Ne-Yo.

Pe langa inregistrarea noului sau album, Ne-Yo a fost ocupat si cu alti artisti. Acesta s-a aflat in studio pentru a inregistra alaturi de New Kids On The Block, Michael Bolton si Jennifer Hudson, bucurandu-se in acelasi timp si de succesul piesei sale, “Take A Bow”, interpretata de Rihanna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *